Ha neked is eleged van már a közösségi média platformjaiból, és úgy döntenél, hogy végre kipróbálnál valami mást is debreceni és környékbeli vállalkozóként, akkor az e-városom applikáció pont neked való.

 

Ha vállalkozóként, vagy szolgáltatóként úgy döntenél, hogy a vállalkozásodat az e-városom applikációban is meg szeretnéd mutatni egy új célközönségnek, akkor…

  1. Kiemelt figyelmet fordíts arra, hogy a vállalkozói profilod kialakításakor, valamennyi általad megadott elérhetőséged (e-mail cím, telefonszám, közösségi oldalak elérhetőségei stb.) pontosan szerepeljen, azaz naprakész legyen.
  2. A vállalkozói profilod kialakításakor a vállalkozásod bemutatásakor , részletesen határozd meg, hogy pontosan ki az ideális ügyfeled, kinek szeretnél eladni, kinek tudsz segíteni a szolgáltatásoddal.
  3. Mindenképpen tölts fel az applikációba képeket az üzletedről, termékeidről, szolgáltatásaidról képeket, hogy a leendő ügyfeleid már az applikáción keresztül is megismerjék képek alapján azt amit nyújtani tudsz nekik.

LEGFONTOSABB, AMIT SEHOL MÁS FELÜLETEN NEM TUDSZ MEGTENNI:

4. Minden hónapban valamennyi felhasználó részére minimum 4-5 db PUSH üzenetet küldj ki, melyben tájékoztatod a vásárlóidat a legújabb termékeidről, akcióidról, szolgáltatásaidról stb.

 

Ha ezeket a pontokat betartod, a siker nem fog elkerülni.

Az e-városom applikáció segítségével a vállalkozásod az egyik legismertebb és legkeresettebb lesz Debrecenben és a környékén.