Hogyan lehet vonzó, változatos meghívót küldeni a pihenésre vágyó tömegeknek, ami hozzájárul a helyi turisztikai élet felpezsdítéséhez?

Képzeld el, hogy megnyitod telefonodon az E-városom appot, és pár pillanat alatt meglesheted, hogyan van nyitva kedvenc éttermed, mi az aktuális ajánlata, vagy éppen milyen számon foglalhatsz asztalt most rögtön. Azt is megmutatja, mikor nyit a múzeum, vagy a helyi fürdő, vagy éppen mit érdemes megnézni a műemlékek közül.

A városlakók különleges emberek. Vendégszeretőek, és szívesen beszélnek lakóhelyük értékeiről. Ma a modern technika kézenfekvő módon segít ebben. Egy modern mobilalkalmazás lehetővé teszi, hogy büszkén bemutathasd szeretett városodat, lakóhelyedet. Csak pár kattintással letölthető a telefonra, bemutathatod lakóhelyed értékeit, turisztikai érdekességeit. Vagy éppen más városok hasonló értékei felől tájékozódhatsz kirándulás előtt.

Képzeld el, hogy megnyitod telefonodon az E-városom appot, és pár pillanat alatt meglesheted, hogyan van nyitva kedvenc éttermed, mi az aktuális ajánlata, vagy éppen milyen számon foglalhatsz asztalt most rögtön.

Ehhez nem kell megnyitni böngészőt, nem kell internetes keresést lefuttatni, bizonytalan minőségű honlapokat böngészni a szükséges információt, hanem szépen tálalva vagy egyetlen appban.

Hát nem kényelmes? Egy gyors letöltés után gombnyomásra…

Egy appban az összes csatlakozó város

Talán nincs is több hasonló applikáció, amely ennyire integráltan segíteni a hazai turisztikát. Az E-Városom egy olyan hely a telefonodon, ahol az összes csatlakozó város információi megtalálhatók.

Eddig kizárólag az internetes weboldalak világa volt az a hely, ahol informálódhattál a Téged érdeklő dolgokról, például a turisztika területén. Bár az internet csodálatos hely, azonban a szükséges információk szétszórtan vannak jelen. Bizony rá vagy szorulva a keresőkre, és a különböző weboldalak esetleg kusza navigációjára. Esetenként nyilvánvalóan értékes információkat nem lehet megtalálni, vagy csak kitartó keresést követően.

Az E-Városom appban regisztráló városok tálcán kínálják közérdekű és turisztikai információikat. Az appot nem kell elhagyni ha várost váltasz, minden csatlakozó város esetében a megszokott kategóriákban, kézreálló struktúrában találhatod meg a keresett infókat. Alig pár kattintás az appban, és feltárulnak a legjobb infók.

Ez kényelem és könnyebbség egyszerre!

Kényelem az információra éhes tömegeknek, és könnyebbség azoknak, akik ezeket az információkat tálalják. Bár kevesen gondolnak bele, de a hírt adó fél számára is nyilván nagyszerű, hogy a fontos információkat csak egyetlen irányban kell publikálniuk, ott ahol nyilvánvalóan keresik majd azokat. Nem kell azzal foglalkozni, hogy különböző platformokon összehangolt híradás történjen, egyetlen helyen lehet gyorsan, hatékonyan közreadni városod információit.

Te is szeretsz kirándulni?

A E-Városom app kiváló eszközt jelent arra, hogy kiválaszd legközelebbi utazásod céljait. Csak találd ki, milyen várost szeretnél meglátogatni, az app segítségével pedig lehetőség van elmerülni a közelben található múzeumok, műemlékek, helyi turisztikai látványosságok információi között. Konkrétan megtervezheted, hogy melyik látnivalót szeretnéd meglátogatni családoddal, barátaiddal.

Ezzel az E-Városom app színes információs szigetté változik, amelyben ott lesznek a Te városod értékei is, amelyek mágnesként vonzzák a történelmi és más turisztikai értékek irány fogékony vendégeket.